Upcoming: Rob van Koningsbruggen, Gemeentemuseum Den Haag

Upcoming bij Gemeentemuseum Den Haag (dan Kunstmuseum Den Haag, let op, lijkt klein verschil, grote impact, mag wat kosten, een naam is belangrijk) naast wat mode en Monet een ovezicht recente schilderijen 2003-2019 Rob van Koningsbruggen. Daar verheug ik me bijzonder op. Wordt het een reprise, aftreksel van eerdere kracht, gaat het weer vlammen? Vast weer goed voor wat schandaaltjes, stampvoeten, knorrebeer tegen die tijd. Maar vooral ook spannend. Wat gaat het worden?

Zet in uw agenda: Rob van Koningsbruggen Schilderijen 2003-2019 van 9 november 2019 t/m 23 februari 2020.

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*