Niels Post @ LAM Museum

Afgelopen week installatie van het werk On Spam, Lectori Salutem #7 van Niels Post in de entree van LAM Lisse. Site specific, speciaal gemaakt voor deze plek draaien voortaan spamiaanse begroetingen Dear customer, Dear CEO, Dear guest, Dear […] rustig en bedaard overuren. Een betoverend leeg in ijdele betekenis heel erg hedendaags werk. Top! Wij feliciteren LAM (en Niels en onszelf) met deze fijne aanwinst in de collectie.

Als altijd handgezaagd geschilderd multiplex.

Dear ____________, is een mooie.

Gelijk Dear Lucky Winner en wat zou de insteek zijn geweest van de aanhef Dear Potato? Je vraagt je af wat ze in de spamfabriek bekokstoven. Alle gebruikte teksten zijn door Niels eerlijk uit des trendbeheer’s spamfolder gevist.

Vanaf nu te zien in de entree van LAM Lisse.

lamlisse.nl

* In de shop van trendbeheer 50 business proposals for your buying pleasure:
shop.trendbeheer.com/product/niels-post-on-spam-business-proposals

About Jeroen Bosch 4734 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*