De making of, Niels Post @ LAM Museum

Tijdens het maken van On Spam, Lectori Salutem #7 voor het LAM in Lisse kwam meesterfilmer Misha Buwalda langs in mijn atelier om een dagje mee te lopen achter mijn zaagmachine en schildertafel. Met in de pauze een blokje om richting Erasmusbrug.

Lamlisse.nl/miniserie/niels-post-in-het-lam/

Niels Post
About Niels Post 3553 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*