Day of the Young Artist 2019

Day of the Young Artist 2019

Uitgaanstip voor de recent afgestudeerden onder u. Aanstaande maandag, 16 september, organiseert Kunstpodium T de jaarlijkse Dag van de Jonge Kunstenaar bij De Pont in Tilburg. Leer- en netwerkmoment voor iedereen die zich na zijn/haar afstuderen afvraagt waar de fok men aan begonnen is.

Met lezingen, paneldiscussies, workshops en een-op-eengesprekken met mensen uit het veld.

De hele dag van 11:00 – 17:00 met afsluitende borrel bij Park.

Kunstpodium-t.com/event/day-of-the-young-artist-2019/

advertentie(s)
About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*