Huibert Jan van der Fange, Okidoki (2019)

Zestien ton aan optimisme op een snelweg bij u in de buurt.

“Like a GIF, but in real life, the Okidoki truck infinitely cheers up passersby. And although the truck is easily 10 meters long its message is quite subtle. The Okidoki truck has been criss-crossing through the Netherlands since October 2019 and will remain to do so throughout 2020.”

Huibertjan.nl/okidoki.html

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*