Jeroen Kuster a.k.a. Lul Lul Zeven @ Sounds Of The Underground

Jeroen Kuster a.k.a. Lul Lul Zeven @ Sounds of the Underground

Tip voor iedereen die weinig zin heeft in wéér een avondje Netflix. Vanavond, 16 april 20:00 treedt Jeroen Kuster live op vanuit zijn atelier. Rechtstreeks te zien en te horen op een telefoon, computer of televisiescherm bij u in de buurt.

Vanavond speelt Kuster geheimagent Lul Lul Zeven, meekijken doet u hier: Facebook.com/jeroen.kuster.14/posts/10157787575997550

Op zaterdag 18 april, 20:30, keert hij terug onder zijn wat bekendere pseudoniem Joe Kisser: Facebook.com/jeroen.kuster.14/posts/10157794729687550

Volledige programma vindt u terug op: Sotufestival.com/2020/cybersotu

advertentie(s)
About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. <orgenvroeg om half 10 vertelt LUL LUL ZEVEN waarom afgelopen woensdag om geheimzinnige reden werd afgebroken… Luister en huiver…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*