AVL Mundo, Quarantine-proof art

AVL Mundo, Quarantine-proof art

Voor wie in de buurt van woont en of werkt; de beeldentuin van Joep van Lieshouts AVL Mundo aan de Keileweg 18 van Rotterdam is nog steeds bezoeken van maandag t/m vrijdag (09:00- 17:00).

Wel even gezond verstand gebruiken: “Please note that we follow the guidelines of the government and only allow a limited amount of people in the Sculpture Garden at the same time. And always remember to keep your distance towards each other.”

Is dat toch te ver reizen dan kunt u ook online een kijkje nemen:
360.goterest.com/sphere/sculpture-garden-avl-mundo

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*