Lockdown bonanza: Call(s) for graduates

De kunstacademies zijn momenteel gesloten […] Nest wil de studenten van lichting 2020 (BA/MA autonoom) van alle kunstacademies in Nederland daarom uitnodigen om een foto van het afstudeerwerk in te sturen voor een omvangrijke tentoonstelling in de openbare ruimte van Den Haag.

Vanaf juli zijn alle poster reclameborden in Den Haag gewijd aan deze afstudeerwerken.

Een door de stad gehangen selectie van 20 afgestudeerden maal 10 plekken plus artikelen in Mister Motley.

nestruimte.nl/exhibition/call-for-graduates

About Jeroen Bosch 4750 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*