Wandel tv Japan

Vroeger had je op de Duitse televisie ‘s nachts uren aan bewegend beeld vanuit de machinisten cabine, heerlijke tv voor wie te moe was om te gaan slapen. De satelliet die naar de aarde keek was ook een mooie. Deze variant is ook goed, al wandelend een blokje om in Japan. Letterlijk honderden video op rij, u bent nog wel even onder de pannen.

Nippon Wandering TV: Youtube.com/channel/UCIDTgYVs-rEHx-fE4qSPZhQ/videos (via BB)

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. @Marja van Putten: Nou, niet helemaal, Rail Away is meer dat je vanaf een afstand een trein door het landschap ziet rijden met daarbij een toelichting. Dit is met camera vanuit het machinistenhoek/de wandelaar recht naar voren puur beeld zonder verdere uitleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*