Publieke Werken Rotterdam

400 werken van evenzoveel Rotterdamse kunstenaars in door de Corona’s geïnfecteerde loze plekken buitenreclame. Den Haag deed het met Topp & Dubio en met een selectie afgestudeerden van de Haagse Academie. Hier is gekozen voor full force iedereen één plek, gefragmenteerd maar veelveel en breed.

publiekewerkenrotterdam.nl

Een vrolijk kleurig randje als verbindend element is een vormvegingstechnische keuze die het product All Together Now van deze Publieke Werken prachtig naar voren schuift.

Overigens moet het communiceren met 400 kunstenaars en het produceren van evenveel series van 9 posters een monsterklus zijn geweest. Ik moet er niet aan denken. (“Ik vind de kleur van mijn randje niet krek.”)

Elke kunstenaar heeft podium middels één publieke plek en kreeg 8 A0 posters voor eigen verkoop – vastgestelde prijs 35 euro per stuk. Mailadressen op de website van Publieke Werken.

De locaties zijn royaal verspreid over de stad. Deze foto’s zijn genomen bij het Abraham van Stolkweg viaduct bij de brug bij de Moskee.

Ha en als u toch op pad bent – Van Lieshout opent morgen zo laat de poster rechts min of meer zien. Mooie combinatie met laatste weekend Jeroen Jongeleen, must see bij Brutus Buur AVL Mundo (zie ook hier) aldaar.

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*