Groot Rotterdamse Atelier Enquête

Groot Rotterdamse Atelier Enquête

“[…] Kunstenaars hebben geen rechten wanneer zij anti-kraak zitten en de wachtlijst bij de SKAR wordt alleen maar langer.

Inmiddels is een artikel verschenen in het AD en naar aanleiding hiervan is een brief geschreven naar burgemeester en wethouders door de voorzitters van PvdA en D66.

Om de discussie te voorzien van duidelijke getallen en feiten hebben kunstenaars in samenwerking met CBK Rotterdam en SKAR een vragenlijst opgesteld om te inventariseren hoe de atelier situatie is in de stad en hoe groot de behoefte is aan werkruimte.

In hun beleidsvisie geeft de gemeente aan dat kunstenaars belangrijk zijn voor de stad. Maar welke consequentie wil Rotterdam hieraan verbinden?

Vul de enquête in en help ons om met jouw gegevens de politiek te overtuigen dat er een beter gemeentelijk beleid voor atelierruimtes moet komen.”

Grootrotterdamseatelierenquete.com

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*