Wandkleed Koen Taselaar Hermitage

Congrats Koen, moddervet, mooi dat het nu wordt gepresenteerd, uw megagrote veel meter lange indrukwekkende wandkleed zonder grenzen. Het “viert de culturele relatie Nederland en Rusland” dixit intendant Textielmuseum Tilburg.

Vrijdag 4 december van 10.00-11.00 uur is de presentatie van het wandkleed in Sint-Petersburg live te bekijken via YouTube. Of zoals ze zelf zeggen: “30-летие закладки первого камня РХЦ “Старая Деревня” Allemaal zwaaien!

Beelden van het wandkleed Koen Taselaar en making of (foto’s persbericht Textielmuseum, fotograaf Tommy de Lange)

Hoe dan ook te groot om op enigszins overzichtelijk beeldschermformaat te tonen.

Keurig met een plakbandje aan de muur zo te zien.

Keurmeester Koen inspecteert nauwgezet de pixelstriksels.

Groen.

Rolt genadeloos uit een borduurwever van formaat. Daar moet je niet per ongeluk je facturen op uitprinten.

koentaselaar.nl

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*