About [Redactie] 9054 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

1 Comment

  1. Triest, niet constructief en beschamend dat Drayer niet ziet dat ze in de val trapt waar 2 honden vechten om een been en de derde er mee heengaat waarmee de laatste wederom de eerste wordt.

    Roofkunst EN het aanvullen van collecties met andere werken dan die van witte Europese mannen zijn beide belangrijk punten. Het lijkt me zinvol om over beide een ethische discussie over te voeren. Alle belanghebbenden zouden zich moeten bundelen om hier een eenduidige stelling in te nemen. Roofkunst en “BLM gewauwel” komen ook nog eens voort uit dezelfde oorsprong, respectloos omgaan met “de ander” en die wegzetten met een mening die er niet toe doet, waardoor die ander als “minder” wordt gekwalificeerd. Drayer klaagt dus over een slecht behandeling die ze vervolgens in een adem zelf ook aan anderen geeft? De “BLM wauwelaars” maken zich ook druk over roofkunst, hoe kan Drayer daar aan voorbij gaan? Het respectloos wegzetten van een van de partijen in de roofkunst discussie als een groep mensen die er volgens Drayer maar wat op los “wauwelen”, dient dit overkoepelende algemeen belang en discourse over roofkunst niet. Het maakt dat de discourse wederom weer verzand in een knokpartij tussen partijen die hetzelfde willen en is niemand bezig met het daadwerkelijke veranderen van wat er mis is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*