Simon Schrikker en Saïd Kinos @ Foundation Mesh

Simon Schrikker en Saïd Kinos @ Foundation Mesh

Bij Mesh aan het Marconiplein twee solo’s die heel mooi als duo-presentatie werken. Beiden gebruiken hun ruimte als een soort van lichtbak. Schrikker lekker vies en vuig, terwijl Kinos op het klinische af met spiegels in de weer ging. Tip, ga na zonsondergang.

T/m 20 februari a.s.

Foundationmesh.com

Simon Schrikker en Saïd Kinos @ Foundation Mesh

Simon Schrikker en Saïd Kinos @ Foundation Mesh

Simon Schrikker en Saïd Kinos @ Foundation Mesh

T/m 20 februari a.s.

advertentie(s)

Foundationmesh.com

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*