Manifesto – Multiple Choice @ Van Zijll Langhout

Manifesto - Multiple Choice @ Van Zijll Langhout

In een inimini galerie in het centrum van Amsterdam staan tot 21 januari verschillende kleuren opblaasbare “i”-s voor het raam op en neer te gaan. Het is onderdeel van Multiple #5 – Manifesto, een concept van de Bea McMahon en Rumiko Hagiwara. Online zijn de inflatable “i” via Vimeo te zien en te koop zo lang de voorraad strekt. Check de website van Multiple Choice voor meer informatie.

Manifesto.multiplechoice.xyz

Manifesto - Multiple Choice @ Van Zijll Langhout

Multiple Choice is een kunstenaarsinitiatief opgericht in 2015 door Rumiko Hagiwara, Dina Danish, Jean-Baptiste Maitre en Bea McMahon. Multiple Choice is altijd in beweging ze maken: tentoonstellingen, geven workshops, zijn een denktank, verzamelen, maken boeken en multiples, naast hun eigen kunstpraktijk.* Alle multiples passen precies in een kartonnen doos maat A4.

Manifesto - Multiple Choice @ Van Zijll Langhout

Manifesto - Multiple Choice @ Van Zijll Langhout

Manifesto - Multiple Choice @ Van Zijll Langhout

Manifesto - Multiple Choice @ Van Zijll Langhout

Manifesto - Multiple Choice @ Van Zijll Langhout

Manifesto - Multiple Choice @ Van Zijll Langhout

Manifesto - Multiple Choice @ Van Zijll Langhout

T/m 21 januari a.s.
Vzlart.nl

advertentie(s)
About Najiba Brakkee 140 Articles
Najiba Brakkee woont in Amsterdam en werkt op project basis in de kunstwereld als pr-medewerkster en organisator. Zij ziet de kunstwereld als een avontuur en schrijft over alles wat zij onderweg tegenkomt: exposities, ateliers, beurzen en dergelijke. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*