Subsidierel raakt Brabantse cultuurwereld: ‘Belangenverstrengeling is onacceptabel’ – wtf: “[…] Hetty Naaijkens-Retel Helmrich speelt de hoofdrol in de rel. Zij stemde in juni als lid van de adviescommissie BrabantStad Cultuur voor een subsidieaanvraag van haar zoon, die 4 ton vroeg én kreeg […]”

ED: Subsidierel raakt Brabantse cultuurwereld: ‘Belangenverstrengeling is onacceptabel’ – wtf: “[…] Hetty Naaijkens-Retel Helmrich speelt de hoofdrol in de rel. Zij stemde in juni als lid van de adviescommissie BrabantStad Cultuur voor een subsidieaanvraag van haar zoon, die 4 ton vroeg én kreeg […]”

About [Redactie] 9054 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*