Maaike Kramer

2019 | The One vs the Other | 84x88x2,5 | Pigment en papier in beton en aluminium

Ik volg Maaike Kramer nu al langere tijd online. Het mottige aan de toch wel vrij duurzame Corona-lockdown is dat je wel helse omwegen moet bewandelen om werk in het echt te gaan zien. Het intrigeert me buitengewoon maar of het nou echt goed is of ergens blijft hangen in suggestie of maniërisme kan ik op grond van plaatjes alleen niet beoordelen. Dan werkt het toch beter eenmaal al werk eerder gezien te hebben zodat fysiek en voorkomen van het werk verder mentaal kan worden ingevuld. Op mijn wishlist dit jaar: haar werk eens in het gaan bekijken. Ik weet gewoon niet wat het is. Dat kan een pré zijn.

maaikekramer.nl

Fold Here 39 x 29 x 2,5 cm

advertentie(s)

Fotoprint, grafiet, beton 32 x 42 x 2 cm

Fold here | 118 x 105 x 2 | Photoprint, concrete, and marble

Paradis 3.6x10m is een wandsculptuur van beton, marmer en sheets, gecombineerd met muurtekeningen.

maaikekramer.nl

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*