Het Lage Noorden

Het Lage Noorden

Nieuw gastateliercomplex bovenin Friesland, ziet er geweldig uit om te werken maar ook om als liefhebber te bezoeken (camping/cabin/b&b). Ideaal voor uw coronavrije werkperiode en/of vakantie deze zomer.

“In mei 2021 opent Het Lage Noorden haar deuren: een unieke werk- en verblijfplaats voor [inter]nationale kunstenaars. Het Lage Noorden ligt middenin de Friese natuur aan het wad en beschikt over een groot terrein met hierop verschillende ateliers en werkplaatsen, een ruimte om [groot] te kunnen werken, een presentatieruimte, een groot buitenterrein en verschillende verblijven. Hier heb je alle ruimte, rust en middelen om te onderzoeken, experimenteren en produceren.”

Hetlagenoorden.nl

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*