Rondje galeries Amsterdam maart / april

Rondje galeries Amsterdam maart / april

    Ulf Puder

Galerie AKINCI toont twee solotentoonstellingen met nieuwe werken van Ulf Puder in Floating Scènes en Edwin Zwakman in At Night I See the Future, tot en met 17 april 2021 te bezoeken. Beide kunstenaars spelen vanuit hun eigen praktijk met de worsteling tussen mensen en natuur. En verbeelden dit in strakke landschappen met utopische ideeën voor de toekomst. ​

Akinci.nl

Rondje galeries Amsterdam maart / april

Edwin Zwakman

Bij Upstream de solotentoonstelling van Jeroen Jongeleen Running in Circles (Corona II) Movement and Politics in the Streets of My City 2020 -2021, tot en met 16 april 2021 te bezoeken.

Upstreamgallery.nl

Bij Galerie Slewe is de minimalistische solotentoonstelling van Michael Jacklin Various Thoughts tot en met 10 april 2021 te bezoeken. Jacklin richt zich in zijn praktijk op de specifieke kwaliteiten van het materiaal en op de sculpturale principes zoals massa, ritme en zwaartekracht. Zijn rasterachtige kubussen, dozen en bollen worden uitsluitend opgebouwd uit ijzer.

Slewe.nl/exhibitions/2021#michaeljacklinvariousthoughts

Rondje galeries Amsterdam maart / april

Bij Ellen de Bruijne is de frisse poëtische solotentoonstelling over stapelen van Lucile Desamory My People (Heaps and Piles) tot en met 10 april te bezoeken. Volgens Desamory bestaan dingen niet in een vacuüm, ze gaan verwantschappen met elkaar aan door nevenschikking en assemblage op basis van hun materialen, gelijkenis en affiniteiten.

Edbprojects.com/present-4/lucile-desamory/

*De exposities zijn op afspraak te bezoeken.

About Najiba Brakkee 140 Articles
Najiba Brakkee woont in Amsterdam en werkt op project basis in de kunstwereld als pr-medewerkster en organisator. Zij ziet de kunstwereld als een avontuur en schrijft over alles wat zij onderweg tegenkomt: exposities, ateliers, beurzen en dergelijke. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*