43 jaar Rocky Horror Picture Show (ook tijdens corona)

Feelgood verhaal van de dag. Zoals de Rotterdamse Aanschouw al twintig jaar (ook tijdens corona) week in week uit stug doorgaat, zo draait in Portland (Oregon) al 43 jaar elke zaterdag de Rocky Horror Picture Show in het lokale Clinton Street Theater. Dus ook tijdens een pandemie. Eén medewerker van dienst kon het niet over zijn hart verkrijgen te stoppen en 54 zaterdagavonden op rij ging hij naar het theater om in een lege zaal de film te kijken (voor wie ‘m niet kent, aanradertje!).

[…] “Without Rocky, I don’t know, everything’s a little less sparkly,” she said. “Literally.” […]

En omdat men in Amerika net wat doortastender vaccineert dan hier mag er sinds 3 april mag er weer beperkt publiek naar binnen.

Oregonlive.com/living/2021/04/rocky-horror-played-to-an-empty-theater-for-54-weeks-now-audiences-return-to-portlands-longest-running-movie.html (via BB)

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*