Droom & Daadkracht: Makersloket Rotterdam

    Wij zeggen u proost!

Met dank aan de Droom & Daadkracht van Het Makersloket: twee grootse projecten van mijn hand gaan van start. En ik weet van zeker acht Rotterdamse kunstenaars in mijn directe omgeving dat ze ook aan de slag kunnen. Die en die en die en […] maar ik zal voor niemands beurt spreken. En het zijn er vast veel en veel meer. Het Makersloket: direct resultaat, een enorme boost voor de Rotterdamse kunst. Voor mij is het knettervet: nagenoeg zorgeloos van leer. U hoort er nog van op deze plek.

“Via het Makersloket wil Stichting Droom en Daad al die mooie Rotterdamse makers een hart onder de riem steken. Met een directe financiële impuls voor professionele kunstprojecten kunnen makers onmiddellijk aan de slag. […]

Het Makersloket is een tijdelijk loket dat voorziet in de financiering voor kunstprojecten door het geven van donaties. […] Het Makersloket is een snelloket met een vlot aanvraag-, beoordelings- en donatieproces.”

droomendaad.nl/nl/makersloket

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*