In Shop Now – Volkseditie en Handelseditie

Met trots presenteren wij de publicatie In Shop Now. Voor u gemaakt door een vijftiental kunstenaars onder bezielende regie van Jeroen Bosch, Trendbeheer, Art Agent Orange.

De publicatie In Shop Now en de onderliggende website shop.trendbeheer.com zijn 100% kunstenaarsinitiatief: artist run, artist based. Vlees geworden hybride kunstenaarschap. Wij maken, presenteren én de waren worden feitelijk aangeboden.

Alle werken zijn van de hoogste kwaliteit – maar dat ziet u zelf ook wel – en het leeuwendeel van de opbrengst gaat direct naar de kunstenaar. Dat maakt u wellicht niets uit maar de kunstenaar wel.

Van In Shop Now is een Volkseditie en een Handelseditie voorhanden. De Volkseditie is ruim beschikbaar. De Handelseditie is voor De Elite. Mag u beslissen waar u bij wilt horen.

De Handelseditie is voor brede schouders. Voor wie het kan missen. Voor wie doneren te gewoontjes is. De buit gaat in de pot waarmee weer nieuwe dingen kunnen worden gefinancierd. De Handelseditie is een gewild verzamelobject. En het maakt de buren groen van jaloezie. Aan u de keus. Ik zou het wel weten.

Vers op de boekenplank:
shop.trendbeheer.com/product-category/books

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*