Nieuw boek presale now: Sasha Dees – Entangled Species

Sasha Dees – Entangled Species Conversations on Contemporary Art in the Caribbean is nu in productie en ligt ergens december in de schappen.

Meer info en bestellen doet u hier: trendbeheer.com/sashadees

In de periode 2017-2018 publiceerde Sasha Dees een dikke vijftigtal artikelen over haar onderzoeksreizen reizen door het Caribische gebied op trendbeheer. Ze interviewde meer dan 800 kunstenaars en kunstprofessionals, verzamelde 3000 uur audiomateriaal. Het afgelopen jaar heeft ze deze informatie en haar ervaringen verwerkt tot een kloek boek en dat boek is nu klaar en het is getiteld Entangled Species.

Klaar erm nou dat wil zeggen: ik ben de letters aan het zetten en de plaatjes aan het plakken en dan rest er nog de financiering – minor detail – maar de tekst, die is gereed. De hier gepresenteerde vorm van het boek is voorlopig. De cover is niet de definitieve cover. Maar mooi en fijn dat het wordt…

Het is een uniek boek geworden. Niet eerder verscheen een zo uitgebreid referentiewerk over hedendaagse kunst in het Caribisch gebied. Daarnaast is het een reisgids met straf persoonlijke noot, een feest om te lezen. Sasha neemt je mee aan de hand van haar eigen ervaringen.

Zien is geloven – liefst deel ik een hoofdstuk dan weet je waarover ik het heb en dan voel je ook gelijk het belang ervan. Check het stukje Isolation op onderstaande bladzijdes 14-19 en koop vervolgens een exemplaar van Entangled Species. Het is een mooi breed overzicht geworden maar het zijn de details die er muziek van maken.

Klik op fullscreen en lees (of download de PDF Entangled 14-19 single page.PDF):

[dflip id=”214539″ ][/dflip]

 
We zullen hier geregeld kond doen van de voortgang van zaken. The making of, de queeste van voorfinanciering, de strijd om de meest pregnante quote.

Meer info en bestellen doet u hier, go, click en koop dat boek: trendbeheer.com/sashadees

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*