About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Een beetje eelt op je ziel moet je wel hebben. In de vorige lockdown stond er opeens zo’n plastic Schedel van ALV op het Marconiplein. Niet onmiddellijk duidelijk was de toegevoegde waarde aan de directe omgeving. Een schedel is een schedel is een schedel. Zeg maar een inclusieve referentie. En goed gemaakt is geen excuus. Als je een beetje artistiek bent denk je op het Marconiplein sowieso aan de dood. Die dystopie waar iedereen zo bang voor lijkt is daar bijna af. Ze zoeken nog wel mensen die er willen wonen. Kunst kan niet genoeg bekritiseerd worden. No justice no art.

  2. Grappig genoeg moet ik bij de omgeving Marconiplein hedentendage meer aan de dood denken door allerlei woon en winkelbebouwing, dan vroeger toen er nog een rangeerterrein, afwerkplek was en bijpassend volk wat er toen hing.
    Aan de bouwafvalcontainers in de buurt te zien willen er genoeg nieuwe mensen wonen..Als dat geen hippe homogene omgeving wordt yeehah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*