Petra van Noort @ Raam Maar

Petra van Noort @ Raam Maar

Het tijdens de eerste lockdown geboren initiatief Raam Maar programmeert stug door. De boel wel of niet op slot, in Rotterdam Blijdorp kijkt u veilig kunst in de goed geventileerde buitenruimte. Vrijdag opende City Pets, negen verse tekeningen door Petra van Noort over de stadsmeeuw. Uw favoriete alleseter en vliegende schijtmachine. En door al die patat valt er nog wel eens eentje uit de lucht met een hartaanval.

T/m 25 februari a.s.

Instagram.com/raam_maar en Raammaar.nl

Petra van Noort @ Raam Maar

Petra van Noort @ Raam Maar

Petra van Noort @ Raam Maar

Petra van Noort @ Raam Maar

Petra van Noort @ Raam Maar

Raam Maar initiator en huisbaas Jip Piet. Petra van Noort klikt ondertussen nog een paar kiekjes.

Petra van Noort @ Raam Maar

T/m 25 februari a.s.

Instagram.com/raam_maar en Raammaar.nl

About Niels Post 3653 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*