‘Wees realistisch, denk het onmogelijke’ De gedachtewereld van kunstenaar Pieter Kooistra. “Pieter Kooistra (1922-1998). Wie? Een vergeten, van oorsprong Friese beeldend kunstenaar en filosoof, wiens kunstenaarschap ik hier aan de vergetelheid wil onttrekken.” [longread van de dag, red.]

Michiel Morel: ‘Wees realistisch, denk het onmogelijke’ De gedachtewereld van kunstenaar Pieter Kooistra. “Pieter Kooistra (1922-1998). Wie? Een vergeten, van oorsprong Friese beeldend kunstenaar en filosoof, wiens kunstenaarschap ik hier aan de vergetelheid wil onttrekken.” [longread van de dag, red.]

About [Redactie] 9054 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

1 Comment

  1. het was toch soyez réaliste, demandez l’impossible?…daar kan je in de economie een t-shirt van kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*