Wie durft het Rijks nog een kunstwerk te schenken?, reactie op: Rijksmuseum hoeft schilderij Bart van der Leck niet terug te geven “[…]Toenmalig directeur Wim Pijbes haalde het schilderij met zijn dienstauto bij de schenker op en hield zich daarna doof voor telefoontjes, […] Vooral over het feit dat de rechtbank het goedvindt dat het museum zonder onderzoek te doen en zonder ook maar iets op papier te zetten een kunstwerk van de muur kan halen bij een hoogbejaarde dame die nooit eerder heeft geschonken.[..]”

NRC Opinie: Wie durft het Rijks nog een kunstwerk te schenken?, reactie op: Rijksmuseum hoeft schilderij Bart van der Leck niet terug te geven “[…]Toenmalig directeur Wim Pijbes haalde het schilderij met zijn dienstauto bij de schenker op en hield zich daarna doof voor telefoontjes, […] Vooral over het feit dat de rechtbank het goedvindt dat het museum zonder onderzoek te doen en zonder ook maar iets op papier te zetten een kunstwerk van de muur kan halen bij een hoogbejaarde dame die nooit eerder heeft geschonken.[..]”

About [Redactie] 9063 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*