About [Redactie] 9063 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

1 Comment

  1. Zojuist persbericht:

    Statement evacuatie TEFAF Maastricht 28 juni

    Om ongeveer 11.30 uur is TEFAF Maastricht tijdelijk ontruimd vanwege een incident op de beurs. Het Veiligheidsteam heeft snel en accuraat gereageerd en stond in directe verbinding met de politie. Zij waren binnen enkele minuten ter plaatse. Bij het incident is niemand gewond geraakt.

    Een woordvoerder van TEFAF: ‘TEFAF hanteert stringente procedures voor de veiligheid. Daarom is de beurs tijdelijk ontruimd. Inmiddels zijn de geëvacueerde deelnemers en bezoekers weer toegelaten op de beurs. TEFAF en MECC werken nauw samen met de autoriteiten. Op dit moment doen we geen nadere mededelingen.’

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*