Marcha van den Hurk – Blue Pearl, dialoogtekenen @ Haagse Hogeschool

Donderdag 3 november presenteerde Kunstcollectie de Haagse Hogeschool een publicatie over het project Blue Pearl van Marcha van den Hurk. Een project waarvoor ze met 250 studenten afgelopen september een dialoogtekening maakte van drie meter doorsnede. Het proces werd vastgelegd in een bescheiden en prachtig uitgevoerde publicatie in een beperkte oplage van 200, verkrijgbaar bij The Lighthouse op De Haagse Hogeschool.

Fotos Johan Nieuwenhuize

Ook een bijdrage van Bram de Jonghe op het doek. Hij was op dat moment bezig met zijn kunstopdracht mosselwerken.

Foto’s Marcha van den Hurk

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*