Izaro Ieregi – The Good Falling @ Het Wilde Weten

Laatste dag Izaro Ieregi – The Good Falling in de projectruimte van Het Wilde Weten. De film met aanhangende installatie is gemaakt en ontwikkeld tijdens haar residency in Het Wilde Weten eind vorig jaar. Publiekspresentatie afgelopen vrijdag. Nog vandaag te zien van 11:00 tot 18:00. En als u er toch bent: say hi to me, de zoete inval bij de entree.

hetwildeweten.nl/izaro-ieregi-the-good-falling

Alleen vandaag nog zondag 12 februari 11:00 – 18:00 uur.
hetwildeweten.nl/izaro-ieregi-the-good-falling

About Jeroen Bosch 4734 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*