Open brief is onderdeel campagne bestuur KABK om Ranti Tjan weg te werken en zijn medestanders het zwijgen op te leggen

Open brief is onderdeel campagne bestuur KABK om Ranti Tjan weg te werken en zijn medestanders het zwijgen op te leggen

Op 1 april (hahaha) verscheen er nogal een opmerkelijke open brief op het Instagram account van de KABK over het conflict tussen directeur Ranti Tjan het eenhoofdig College van Bestuur Huug de Deugd. Ondertekend door de afdelingshoofden, maar niet lang alle afdelingshoofden. In de commentaren onder het bericht is te lezen dat niet iedereen zich in de brief kan vinden. George Knight duikt er wat dieper in em komt met een uitgebreide en zeer lezenswaardige analyse:

“[…] Deze kwalificaties zijn een subjectieve mening. Ze worden niet onderbouwd met feiten. Er wordt geen betoog opgebouwd. Inhoudelijk gaat de brief niet in op het conflict De Deugd -Tjan en de polemiek over het soort bestuurscultuur dat bij de KABK past. Gratuite opmerkingen in een 20ste eeuws welzijnsjargon voeren de boventoon. […]

[…] Ter herinnering, Tjan werd door De Deugd maximaal 70.000 euro geboden om met stille stom te vertrekken. Tjan gaf daar geen gehoor aan en bracht dat aanbod in de openbaarheid. […]”

Hele bericht op: Georgeknightlang.wordpress.com/2023/04/03/open-brief-is-onderdeel-campagne-bestuur-kabk-om-ranti-tjan-weg-te-werken-en-zijn-medestanders-het-zwijgen-op-te-leggen/

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Flink huishouden op de school en dan huilie huilie doen als je zelf ontslagen wordt. Daar was toch een spreekwoord voor…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*