De doorstart van Maarten Bel

Maarten Bel was een van de kunstnaars die vorige week zijn complete atelier met inhoud verloor tijdens de alles verwoestende brand op de Keilewerf. Er lopen verschillende inzamelacties en hopelijk deed u ergens doneren. Kunt u het missen en heeft u nog een plekje aan de muur, dan is wellicht dit kakelverse werkje van Maarten Bel een mooie aankoop en/of cadeau.

Sympathiek geprijsd à € 100 (zonder lijst) in een oplage van 250. Daarmee steunt u een al even sympathieke kunstenaar en maakt u de aanschaf van een nieuwe atelierinboedel mede mogelijk.

Bestellen doet u per dm/sms/email/gofundme: Gofundme.com/f/atelierbrand-maarten-bel

De doorstart van Maarten Bel

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*