Jeroen Bosch @ De Aanschouw

Een feestelijke donderdagavond bij café Ari. Ik ben nummer 1140 bij het seriële project De Aanschouw. Eén week, één werk. Tot 31 juli elke donderdagavond wisseling bij De Schouw, maar De Schouw is met pensioen. Leve De Schouw. Café Ari is de nieuwe plek voor De Aanschouw. Leve Ari! Een feest was het.

aanschouw.nl/wissels/jeroen-bosch.html

En welk een prachtig werk van mijn hand! Jammer dat ik op vakantie ben. Anders fietste ik elke dag (minstens) één keer langs. Overdag en des avonds. Hoe vaker je hem ziet, hoe mooier hij wordt: Bambizut 2.0 Extended Version. Als in een lichtbak.
Nog tot as donderdag 20:00 uur te zijn bij café Ari. Dan volgt wissel 1141 [insert naam kunstenaar hier]

Dank Hester Scheurwater voor de uitnodiging!

Vers in de winkel, Bambizut 2.0, Print on Epson Archival Matte Paper 189 g/m2
A4 (210 x 297 mm) [Frame included: 21,5 x 30,3 cm]
Framed, Perfect White ArtGlass
jeroenbosch.com/product/bambizut-2-0

Over de totstandkoming, meer achtergrond bij/over Bambizut lees jeroenbosch.com/2023/05/10/chatgpt-laat-mijn-hertje-rennen

(Meer foto’s bij aanschouw.nl/wissels/jeroen-bosch.html)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*