The Garden of Time @ DnA Gallera

Wie zich in deze donkere dagen aan iets écht levenluchtigs te goed wil doen, die kan nog t/m 22 december terecht in de Rotterdamse DnA Gallera. In deze kersverse exporuimte (die onlangs in het leven werd geroepen door Anique Weve en Daan den Houter) is de groepstentoonstelling The Garden of Time te zien. “A travelling group exhibition of Australian and Dutch artists”

The Garden of Time @ DnA Gallera

“The Garden of Time is an exhibition of six artists, three from Australia and three from The Netherlands, who all display distinct, sometimes playful and exotic originality, across their chosen media of painting, photography or object making”

The Garden of Time @ DnA Gallera

Ivo van den Baar vergaapt zich aan de ‘UFO series’ van Adam Norton (Sidney).

The Garden of Time @ DnA Gallera

‘Los Angeles’ (uit de ‘Blinds’ serie) van Anique Weve (Rotterdam).

The Garden of Time @ DnA Gallera

‘UNTITLED_STACK_L_0223’ van Daan den Houter (Rotterdam)

The Garden of Time @ DnA Gallera

“Putting this six artists together in an exhibition in Europe and Australia will allow the audience the opportunity to examine these very individual artists together in one place and perhaps draw some thoughts about any overlapping ideas in contemporary art between the two countries and also between the diverse individuals themselves.”

The Garden of Time @ DnA Gallera

Another Sun #1, #2 en #3’ van Vivian Cooper Smith (Melbourne).

The Garden of Time @ DnA Gallera

‘Beacon’ (uit de ‘Blinds’ serie) van Anique Weve (Rotterdam)

“Following this presentation in Rotterdam, the exhibition will travel to Venice and to Sydney in 2024”.

The Garden of Time @ DnA Gallera

Op de vloer: ‘Joshua Tree’ no. 1 + no. 3 + no. 14 + no. 15 van Sanne Bax (Gorinchem).

Aan de wand: ‘Winuba’ van Evelyn Malgil (Warmun).

The Garden of Time @ DnA Gallera

instagram.com/thegardenoftime2023_2024

instagram.com/dnagallera

About Daan Samson 111 Articles
De kunstwerken van Daan Samson behandelen de taboes, pijnpunten en verworvenheden van de welvaartsamenleving. Op Trendbeheer bericht hij over wáárlijke progressie, over botanische cultuuraangelegenheden en over alle fraaie dingen die door z’n vrienden worden gerealiseerd.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*