Crowdfunding Anouk Griffioen

Een unieke foto in New York gemaakt door Anouk Griffioen voor honderdvijftig euro, dat is een offer you can’t resist op zijn Engelands, ook wel must have, once in a lifetime offer, danwel vette aanbieding.

Anouk is geselecteerd voor een masterclass Magnum fotograaf Matt Black. Reis/verblijf/dure stad, helemaal voor gratis is zulks niet. Vandaar deze sympatieke crowdfunding. Hele bericht hieronder en link naar haar instagram: instagram.com/p/C2AFiSwoDCp/

Om dit nieuwe jaar gelijk met een knal te beginnen ben ik geselecteerd voor een vijfdaagse workshop in New York onder begeleiding van mijn grote foto-held Matt Black!

Als je mij een beetje kent, weet je dat New York mijn ultieme plek voor inspiratie is. Het licht in deze stad is rond maart/april op zijn allermooist dus ik ben ontzettend blij dat ik onder begeleiding van Matt kan fotograferen en vooral verdieping kan zoeken in mijn werk. En om samen met hem tot een goede nieuwe serie te komen.

Om de kosten van de reis en de workshop te kunnen verantwoorden heb ik jou nodig, of liever help je mij om tot een mooie nieuwe serie te komen. Dat doe je door een gesigneerde ‘nog te maken foto van mijn New York te kopen!

Wat ga ik doen:
Vanaf de eerste keer dat ik in New York (1999) was fascineerde mij de kleine soms onopvallende tuintjes tussen al het beton. Hoe een stad als New York leefbaar wordt door openbare plekken met bankjes, een paadje en een stukje gras. In mijn werk laat ik zien hoe het leven tussen bomen is beïnvloed door de groei van steden. In plaats van bomen af te schilderen als behorend tot een aparte wereld, de wereld van ‘natuur’, laat ik zien hoe bomen zich ook in New York aanpassen aan het grootstedelijke leven. Mijn werk laat steeds meer de veerkracht van de bomen en planten zien; bomen blijven groeien, ook tussen hekken, muren en stoepen.

Wat kan je kopen?
De foto die je nu bestelt ga ik voor jou in New York maken. Zodra ik terug ben print ik deze op Hahnemulle Rag Bright white, er is 1 exemplaar alleen voor jou. Ik maak waarschijnlijk ook een paar series, maar dat kan ik nu nog niet beloven …

Het formaat is +/- A4.

Prijs per foto €150 (incl 9%btw)

De hele serie die nu te koop komt bestaat uit maximaal 100 exclusieve exemplaren, ik hoop ze later te kunnen bundelen in een publicatie. Tijdens het verblijf in New York, houd ik je dagelijks op de hoogte van alle vorderingen.

Laat mij weten hoeveel prints je wilt, dan stuur ik je een tikkie. Bij de print ontvang je de factuur.

Ik kijk er ontzettend naar uit!

❤️
Anouk

#magnumphotos
#mattblack
#crowdfunding
#ILOVENY
#❤️

DM insta instagram.com/p/C2AFiSwoDCp/ of mail mij of Anouk.

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*