Amsterdam Alternative Collectief Eigendom Webdocu

Toen ik de link binnenkreeg, was ik direct al overdonderd door de hoeveelheid content. Ik denk daar haal ik wat pareltjes uit (of juist niet) en dan ros ik het voorzien van kritisch commentaar wel online. Ondertussen zijn we een week verder en ik ben nog geen honderdste ingedaald.

Er staat veel, heel veel en het onderwerp is aansprekend. Maar u moet zelf de krenten uit de pap halen.

Mooi oldschool internet: met meer dan zestig mensen anderhalf jaar aan de slag. Het is doorwrocht. Het is diepgaand. Het is relevant. Een soort omgekeerde Tiktok.

En mooi strakke vormveeg, veel visuals, straffe soundbase.

collectiefeigendom.nl

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*