About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

 1. Wat is het leven zonder kleur.
  Als een bloem zonder geur?

  Een vrouw als Mielonen,
  zou ik willen klonen.

  Dan is er meer kleur
  en heeft alles een geur.

  Liefs….Fer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*