Pecha Kucha

Pecha Kucha

Vanavond in Off_Corso; het sympathieke initiatief Pecha Kucha.
10 Vormgevers, architecten en kunstenaars geven lezingen over hun werk en projecten.

Met vanavond Bas Princen, Daan Roosegaarde, Paul Vinken, Denis Guzzo & Demetri Estdelacropolis, dit is dit, Neutelings Riedijk, Miriam Reeders, 2012 architecten, Kim Engbers, Vivid en Centrum eerlijk ontwerpen.

Deuren gaan open om 20:20 kosten zijn € 5,00. Wees er op tijd want heel druk!

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Welk een grenzeloze ellende. De creatieven waren klaarblijkelijk op deze vijfde editie PK. Hop naar Amsterdam met de muk! Voorrondes Idols zijn nog beter/verheffender/leuker.

    Maar de spreekbeurt van Kim Engbers over google earth was dan weer wel aardig. Kunst en kultuur op het wereldwijde net van google aarde: beukelsblauw vanuit ander perspectief

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*