The Kill Everyone Project

The Kill Everyone Project

Al bijna zes jaar zingeving voor dwangmatige klikkers: de hele wereldbevolking uitroeien, één klik per persoon.

Alle begin is moeilijk. Toen The Kill Everyone Project in 2001 gelanceerd werd, konden de spelers maar amper de dagelijkse groei van de wereldbevolking (tegenwoordig zo’n 200.000 mensen) bijbenen. Het Vaticaan was al snel uitgemoord en de laatste jaren was men uitsluitend druk met China. De laatste maanden alleen nog in de drukstbevolkte provincie Henan.

Inmiddels is meer dan 99,9% van de wereld uitgeroeid. Deze Click Club Classic pur sang gaat z’n zesde verjaardag niet halen, men heeft een eindsprint ingezet en vandaag komt het tot de apotheose. Wie op de valreep een graantje wil meepikken, moet aperap toetreden tot de secte van Homokaasu. De koploper is met meer dan een half miljard doden niet meer in te halen.

homokaasu.org/killeveryone/kill.gas

5 Comments

  1. Die nommer 1 Tyrael heeft zich een clickbot ontwikkelt dunkt me want anders zit er een steekje bij hem of haar los met 302 dagen online en gemiddeld 400.000 kliks per dag.

    Hoewel… http://tkep.net/user.php?id=45253 aan de grafiek te bezien komt-ie binnen en gaat-ie weer weg…

  2. De killrate is nogal aan fluctuatie onderhevig. Op het laatst wil kennelijk iedereen een graantje meepikken danwel die grand finale mede maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*