VIRUS, de eerste tentoonstelling in het Hessenhuis, Antwerpen zaterdagavond 5 mei gehts loss

Hessenhuis correspondent Jeroen J. bericht:

vanaf zaterdag in het Hessenhuis in pitoresque Antwerpen (een steenworp afstand van Rotterdam): de eerste tentoonstelling van jonge kunst van binnen en buiten de stadsgrens. Donderdag de perslancering met:

Ehemeron

Ehemeron/ binnen als popster, tussen de buitenproportioneel opgeblazen portretten in 2D-stadslandschap

Ehemeron

gelukkig is het vanaf heden altijd mooi weer want buiten, bescheiden en intiem te vinden op verscheidene pisplekken in de stad, in 4D

Joris van de Mortel

aanstormend talent Joris van de Mortel bouwt een gesloten hoofdingang om tot enorme kijkdoos

Joris van de Mortel

incluis disclaimer

Phillipe van Wolputte

aanstormend talent en intruder Phillipe van Wolputte installeerde een gigantische stormbaan, voor kunstenaar only als studio: videoregistratie zal open toegankelijk zijn voor bezoekers als ‘almost the real thing’ – belooft goed te worden.

Phillipe van Wolputte

ons aller Erosie aka The Random Image Generator, ging weer volledig los met zijn skills op de innenwand van het 14e eeuws Hessenhuis: “na terugkomst van zijn uitstapje naar India en Nepal komt hij nog zéker 14 lagen extra aanbrengen”.

Erosie

ironisch buitenspelen in veelvoud, van de zelfde hand wordt tevens gevolgd door een draaiend en kolkend billboard in de tentoonzaal

Ondergetekende

Ondergetekende

Antwerpen zou Antwerpen niet zijn als ondergetekende zijn handen niet in de ring gooide.

Verknipt en verplakt tot bewegend beeld naast al dat andere moois uit Zwitserland, Frankrijk, Nieuwzeeland etc.

De tekenklup:

antwerpens' klup

bloed en haha

11.jpg

bloed en lood

12.jpg

gratis modellen op de erotiebeurs

13.jpg

gratis modellen op de erotiebeurs

of clubs ken dr ook wat van. / deze antwerpse beestenbende [sic] werkt met bloed zweer en tranen aan een brute collectie tekeningen, alsof hun lever er vanaf hangt – spelregel nummer 1: bij het aanraken van een potlood is bier drinken verplicht.

bezochtte tekenlocaties in de wilde buitenruimte: de erotiebeurs, het wildwest-dorp, de meubelboulevard, en dat x 6.. en ongetwijfeld ook de locale dierentuin. En tekenen kunnen ze daarbij ook nog alsof t niks is.

14.jpg

met het werk van riaan van jaarsveldt uit zuidafrika is t net of het niks is en doet het gebouw zelf ook een beetje mee.

Nouja, teveel om op te noemen…
met Baschz, sannah belzer en dries verbruggen, vasst colson, de klup, ephemeron, erosie, lode geens, influenza, riaan van jaarsveldt, joris van moortel, timothy segers, dennis tyfus, philippe van wolputte.

van 6 mei t/m 29 juli 2007

http://ww.hessenhuis.org

grt,
jeroen jongeleen

en de paar linkjes die ik zo vlug even heb gekregen:

de klup
myspace.com/deklup

philippe van wolputte:
vanwolputte.web-log.nl

dennis tyfus:
ultraeczema.com/tyfus/main.html

baschz:
www.baschz.com/

en natuurlijk weer de onvermijdelijke:
erosie.net
&
flu01.com

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Het verbaal vermogen van fotologgers is ongekend, maar koning Simon Schrikker spant de kroon met zijn 68ste eenwoordige comment onder 24ste alias. Dat wordt nog eens een mooi trendbeheer postje: het innerlijke leven van een hondenschilder, rijk geillustreerd met een keur aan minimarginale uitingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*