Pieter W. Postma @ RC de Ruimte

Pieter W. Postma @ RC de Ruimte

Morgen (28 juni) opent bij RC de Ruimte in IJmuiden de tentoonstelling Quantumvis IV met o.a. werk van Pieter W. Postma.

De volledige lijst van deelnemers staat hieronder in de tags.

Nog t/m 24 augustus aanstaande.

rcderuimte.com/[…]p?expositie_idnr=106

(foto’s Pieter W Postma)

Pieter W. Postma @ RC de Ruimte

Pieter W. Postma @ RC de Ruimte

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*