Harry Merry meets Sarah Palin in Chicago

Sarah Palin door de ogen van Paul Nudd

Mocht u in Chicago zijn, vanavond wordt in de Co-Prosperity Sphere de nieuwe Lumpen gepresenteerd. Elke bezoeker krijgt een gratis Sarah Palin poster, een optreden van Harry Merry en nog veel meer. Dat belooft wat!

lumpentimes.blogspot.com/…lumpen-magazine-release-party.html

De trots van Rotterdam, Harry Merry.

Het blad waar het allemaal om draait, Lumpen.

lumpentimes.blogspot.com/…lumpen-magazine-release-party.html

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig. Wat een zielige Palin prent. Wie geeft waarom die Paul Nudd een podium? Waarom staat zulks in de kolommen van trendbeheer?

  2. tjeemig, goedkope zooi en dan niet eens een postje over mijn geniale werk durven te plaatsen. Nou ja, over smaak valt te twisten, maar over kwaliteit dan weer niet.

    Met vriendelijke groeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*