Precurse @ Nationalmuseum

Jeff Caramagna, Julia Münstermann en Mani Hammer.

Bij het National Museum in Berlijn is het elke vrijdag nieuw.

Deze week gekoerateerd door John Hodany met werk van George Barber, Brian Belott, Jeff Caramagna, Brendan Cass, Leo Kogan, Christopher Schade, Mani Hammer, John Hodany, Sophie Hofmann, Jeroen Jacobs, Michael Kirkham, Julia Münstermann, Zoe Pettijohn, Raaf van der Sman, Dominik Steiner, Bernd Trasberger en Lars Monrad Vaage.

Nationalmuseum, Schönleinstrasse 6, Berlijn.

(foto’s John Hodany)

Zoe Pettijohn, Raaf van der Sman, John Hodany, Michael Kirkham, Brian Belott (sculptuur) en Lars Monrad Vaage.

Dominik Steiner, George Barber en Zoe Pettijohn.

Bernd Trasberger

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. next friday:
    they told the future backwards (by Lars Monrad Vaage) with Tjorg Douglas Beer, Sebastian Dacey, Andreas Eriksson, Eva Grottum, John Hodany, Olav Christopher Jenssen, Thorbjorn Morstad, Stephan Moersch, Malte Urbschat, Raaf van der Sman, Vorschub, Lars Monrad Vaage, Sebastian Zarius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*