Bas Fontein

basfontein2

Uit Vlak: Kruimels, 2001

basfontein.nl

basfontein

Uit Spiegeling, A & P, 1999

Kersvers prachtproject:

“Geachte heer/mevrouw,

Al een aantal jaar verzamel ik tweedehands camera’s waar nog een fotorolletje in zit. Deze rolletjes laat ik ontwikkelen nieuwsgierig naar hoe en wat mensen fotograferen en gefascineerd door het tevoorschijn komen van een verdwijnende wereld. De wereld van de analoge camera, het langzaam oplossende beeld op de negatieven en de herinneringen van de oorspronkelijke bezitters. Mijn ontdekkingsreis door deze wereld leg ik vast in fotoboekjes. Elk boekje bevat de inhoud van 1 camera. U kunt zich nu abonneren en iedere maand een boekje thuis gestuurd krijgen. Zie flyer voor de opties.”

De flyer:

last-photos-flyer-v

Klik voor grotere versie flyer (837 kb)

About Jeroen Bosch 4734 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*