About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Ha die Daan! Cool dat je nog steeds met die draadjes bent doorgegaan.
    We zijn ze in ons atelier in Dieren toendertijd nog jaren na jouw project werkelijk overal tegengekomen: in de werkplaats, tussen de straatsteentjes, in het gebouw. Vond laatst nog een draadje in een verhuisdoos die al bijna de halve wereld rond was geweest :)

    Groeten, Wouter

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*