About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

6 Comments

  1. en ik vind het ook echt een superwerk, ben sowieso wel al redelijk lang fan van haar werk. Kende de tekening wel, maar wist niet dat het ook een muurschildering was. Tof

  2. Ik ben ook een groot fan van Vanessa. Ik woon daar. Toen de muur in de steigers stond omdat deze geisoleerd moest worden. Heb ik haar dit werk op de gevel te laten plaatsen. Wij, en zij zijn er heel blij mee. Als je vanaf de marnixstraat de brug over komt, swingen de dames je tegemoet. 14 jan 2010 stond er een foto van de gevel met beschildering in het parool.

  3. NB
    Zij heeft het werk niet zelf geplaatst. Ik heb haar gevraagd of we het wek op de gevel mochten laten plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*