Hausu, 1977

“The film was the feature-length directing debut for Obayashi, who based the film on an idea from his 7-year-old daughter.”

Ben benieuwd hoe het met die dochter is afgelopen. Jaren 70 horror gekkigheid met moordende lampenkap en Japanse schreeuwmeisjes etende piano. Sinds kort te koop op DVD en, wanneer u geluk heeft, te zien in de lokale bioscoop.


En.Wikipedia.org/wiki/House_%281977_film%29

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*