About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Deze kost 100.000 dollar:
    http://www.kickstarter.com/projects/phoenixistudios/video-game-bible-chronicles-the-call-of-abraham

    Met ook lessons learned in de FAQ:
    “Is the game going to be “preachy”?
    Our mission is to produce a game that is accurate to the biblical record of Abraham’s life and journey, and accurate to the historical record of the cultures and places that surrounded him. The game will not be presenting any messaging that is out of that context. We believe God will use the game’s accurate portrayal of the story to reach the hearts and minds of individuals.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*