About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. @TBH: No hate. Trendbeheer (lees: Jeroen en Niels) + Whatspace zijn al jaren dikke vrinden voor het leven en komen elkaar geregeld tegen in de wandelgangen van de wereld der kunsten die ons leven verrijkt.

    Zo af en toe zitten we in elkaars vaarwater, maar in vele andere gevallen verschillen we van elkaar. Zo nu en dan porren is niks mee en blijven we scherp door. Dat dit duidelijk is.

    Is dit btw de TBH (Angel & Ice) van de Power Unlimited? One love. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*