Dorp te koop

Dorp te koop

“Kunstenaar Gert Robijns maakte met Het Dorp een kopie van zijn geboortedorp, Gotem, Borgloon, en plaatste het 10 km van het origineel en tegen de achtergrond van het voormalige militaire vliegveld van Brustem, Sint-Truiden.”

Nog te zien en te bezoeken tot 30 oktober aanstaande, daarna “zal het een plaats krijgen bij de nieuwe eigenaar(s), degene die het hoogste bod heeft uitgebracht”. Bieden en kopen doet u op 2dehands.be/…/dorp-van-gert-robijns-92614009.html

Hetdorp2011.be

(foto’s Michiel van Deursen en Gert Robijns)

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Dorp te koop

Hetdorp2011.be

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Eén half huis en dito kerk vindt ik wel wat mager om het een dorp te noemen.
    Ik zou daar als verzamelaar geen genoegen mee nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*